TRYGT KJØP

Norum Bobilgården - Kjøp, salg og tjenester

VIKTIGE DOKUMENTER

PRISER OG BETINGELSER

mynter

LEVERANDØRINFORMASJON

FINANSIERING

Mest mulig for pengene

 

Det å kjøpe bobil kan sammenlignes med å kjøpe seg hytte. Det er en stor investering, en investering for hyggelige ferieopplevelser. Da er det viktig at man velger gode løsninger. 

Det er stor forskjell i behovet hos en barnefamilie kontra et voksent ektepar.

Vi kan bobiler og kan bistå våre kunder, slik at man finner så god løsning som mulig etter prisen.

Godt vedlikehold er nøkkelen

 

Vi kan ikke få understreket nok, hvor viktig det er med service i henhold til fabrikkens anbefalinger. I tillegg vet vi av erfaring at de som tar vare på bobilen sin gjennom godt vedlikehold og utbedringer av skader, blir mer fornøyd. Og ikke minst oppnår bedre pris, den dagen man eventuelt skal selge.

Norum Bobilgården hjelper deg med å skaffe oversikt.

Det sikreste kortet for å få til et godt kjøp, er aldri å kjøpe en bobil uten at man har foretatt en tilstandsrapport. Dette er viktig.

Det å kunne skrive under på en kjøpskontrakt å være trygg på at kjøpet har vært til begge parters fordel, er noe vi i Norum Bobilgården etterstreber.

Mange opplever at det er et gunstig tidspunkt når man kjøper en bobil, at man benytter muligheten til å oppgradere bobilen. Det kan være markiser, hifi-anlegg, tv, etc. etc.

Dette kan også være gunstig økonomisk, ved at man inkluderer tilleggsutstyret i finansieringsplanen.

Sikkert salg av bobil

Norum Bobilgården og bileier blir enige om utsalgspris, honorar til selger, og minstepris. Takst, annonsering, tilbud, visninger, inngår i honoraret til selger.


Tilstand

Det forutsettes at bilen er vasket godt innvending og utvendig ved ankomst, ellers kan dette avtales utført. Servicehistorikk, olje/filterskifte og fukttest avklares.


Garanti

Bilen annonseres med Brukt-bobil-garanti, og derfor avtales et garantigebyr. Bilen står registrert og forsikret på bileier frem til ny eier registrerer den på seg. 
 

Sikkert kjøp av bobil

Kjøper mottar tilstandsrapport på bobilen, etter takst. Dokumentasjon på tidsmessig service, fukt- og gasstest, service-historikk på motor og drivverk opplyses i tilstandsrapporten.

Garanti – Finansiering - Forsikring ordnes av oss

 

Tesalaveien 65, 1640 Råde

Norum Bobilgården AS

WEB-design

-  Tlf. 458 33 300